Επίσκεψη του Προέδρου της ΕΛΑΟ και του Συντονιστή της δράσης ΣΥΝΔΡΩ στον Υπαρχηγό του Πυροσβεστικού Σώματος, 12/6/2020

Τον Υπαρχηγό ΠΣ Αντιστράτηγο κ. Ιάκωβο Κλεφτοσπύρο επισκέφθηκαν στο γραφείο του ο Πρόεδρος της ΕΛΑΟ κ. Νίκος Μακράκης και ο Συντονιστής της δράσης ΣΥΝΔΡΩ κ. Ρούσινος Διονύσης την Παρασκευή 12/6/2020.

Στα πλαίσια της συνάντησης, συζητήθηκαν ο σχεδιασμός και ο συντονισμός των εμπλεκομένων φορέων ΠΣ - ΠΑ - ΕΛΑΟ για την αντιπυρική περίοδο 2020, αφού και από την πλευρά της ΠΑ, όπως ανέφερε στην πρόσφατη συνάντηση με τον Πρόεδρο της ΕΛΑΟ, ο Α/ΓΕΑ Αντιπτέραρχος (Ι) Μπλιούμης Γεώργιος, έχει ήδη εξασφαλιστεί η απαραίτητη ποσότητα καυσίμων που απαιτείται.

Επιβεβαιώθηκε από όλους τους παρευρισκόμενους η έως τώρα άριστη συνεργασία των θεσμών ΠΣ - ΠΑ - ΕΛΑΟ και εκφράστηκε η θέληση για τη συνέχιση της προσπάθειας και την υλοποίηση όλων των απαιτούμενων μέτρων, που θα εξασφαλίσει ακόμα περισσότερο την διαφύλαξη του εθνικού μας πλούτου, γεγονός που είναι και ο κοινός στόχος του ΣΥΝΔΡΩ.
 
replace with your keywords replace with your keywords replace with your keywords replace with your keywords replace with your keywords replace with your keywords replace with your keywords replace with your keywords