ΕΛ.Α.Ο SUMMER CAMP 2019, Εβδομάδα Αεραθλητή & Αεραθλητικής Ιδέας, Τυμπάκι 7-17/6/2019

Με ιδιαίτερη χαρά σας ανακοινώνουμε ότι συνεχίζεται και το 2019, για δεύτερη χρονιά, μια παράδοση που έχει τις ρίζες της στην δεκαετία του 1950 και ξεκίνησε στην Αεροπορική Βάση της Τριπόλεως: Η Εβδομάδα του Αεραθλητή και Αεροπορικής Ιδέας!

Όπως και το 2018 έτσι και φέτος, μετά από τις ενέργειες της ΕΛΑΟ και με την σύμφωνη γνώμη του κ. Αρχηγού της, η Πολεμική Αεροπορία θα μας φιλοξενήσει στις εγκαταστάσεις του ΚΕΔΑ ΤΥΜΠΑΚΙΟΥ με τους ίδιους όρους και προϋποθέσεις όπως και τα στελέχη της ΠΑ. Έτσι θα δοθεί μια μοναδική ευκαιρία και η δυνατότητα Αεραθλητές και Αεραθλήτριες από όλα τα μέρη της Ελλάδας και από κάθε αεράθλημα, να βρεθούμε όλοι μαζί στο νησί της Κρήτης.

Από 7 -17 Ιουνίου θα κάνουμε τις διακοπές μας πετώντας, γνωρίζοντας όλα τα αεραθλήματα και τις διάφορες πτητικές συσκευές και, παράλληλα, παρακολουθώντας επιμορφωτικές παρουσιάσεις και συζητήσεις, με μεγάλο ενδιαφέρον για όλους τους αεραθλητές!

Βασικός σκοπός είναι η Εβδομάδα του Αεραθλητή, να προάγει την Αεροπορική Ιδέα και τον Ελληνικό Αεραθλητισμό σε τοπικό αλλά και σε παγκόσμιο επίπεδο.

Στόχοι μιας τέτοιας δράσης είναι να αναπτυχθούν αλλά και να δυναμώσουν οι δεσμοί εκείνοι που συνδέουν όλους εμάς, τους ανθρώπους που αγαπάμε τον αέρα και
την πτήση, σε κάθε της μορφή, και φυσικά η εξωστρέφεια, η γόνιμη αλληλεπίδραση, η ανταλλαγή εμπειριών και ιδεών και η προβολή του αεραθλητισμού.

Όπως και πέρυσι αρωγός για τις μετακινήσεις μας θα είναι η εταιρία ΑΝΕΚ-BLUE STAR.

 
 
replace with your keywords replace with your keywords replace with your keywords replace with your keywords replace with your keywords replace with your keywords replace with your keywords replace with your keywords